Ny spennende jobb?

Våre oppdagsgivere ser stadig etter faste ansettelser, innleie og vikarer i et vidt spekter
av fagområder. Registrer CV-en din så vi kan kontakte deg straks det er noe for deg.

Hva kan FLEXJOB gjøre for meg?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg. Vår jobbanalyse med våre kunder danner grunnlaget for annonsene vi legger ut slik at vi kan beskrive arbeidsoppgavene du kan forvente deg, og vi håper du søker når du finner en stilling du synes ser interessant ut.

Hva kan FLEXJOB gjøre for meg?

Vi er alltid ute etter de beste medarbeiderne til våre kunder, og er opptatt av at du som ansatt hos oss har gode vilkår og får de jobbene som passer best til deg.

Vår jobbanalyse med våre kunder danner grunnlaget for annonsene vi legger ut slik at vi kan beskrive arbeidsoppgavene du kan forvente deg, og vi håper du søker når du finner en stilling du synes ser interessant ut.

Hvorfor skal jeg velge FLEXJOB?

Flexjob har som grunnleggende fundament å etterleve norske lover for sine medarbeidere. Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende regelverk og tariffavtaler mellom de ulike forbund. Likelønnsprinsippet er godt forankret i virksomheten.

Flexjob er medlem i NHO og er registrert og godkjent i Startbank.
Flexjob har et moderne og enkelt system for timeregistrering, samt dokumentasjon på all dialog mellom medarbeider og arbeidsgiver. Kontrakter etc sendes medarbeider digitalt for digital signering.
Flexjob ønsker å ha stort fokus på sikkerhet, HMS og arbeidsmiljø.
Flexjob ønsker å finne tilpasset arbeid etter kvalifikasjoner for sine medarbeidere.
Behov for kurs, ønske om videre utdanning for å utøve arbeidsoppgaver er områder som Flexjob tilstreber seg å legge til rette for.

Hvorfor skal jeg velge FLEXJOB?

Flexjob har som grunnleggende fundament å etterleve norske lover for sine medarbeidere. Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende regelverk og tariffavtaler mellom de ulike forbund. Likelønnsprinsippet er godt forankret i virksomheten.

Flexjob er medlem i NHO og er registrert og godkjent i Startbank. Flexjob har et moderne og enkelt system for timeregistrering, samt dokumentasjon på all dialog mellom medarbeider og arbeidsgiver.

Kontrakter etc sendes medarbeider digitalt for digital signering. Flexjob ønsker å ha stort fokus på sikkerhet, HMS og arbeidsmiljø.

Flexjob ønsker å finne tilpasset arbeid etter kvalifikasjoner for sine medarbeidere. Behov for kurs, ønske om videre utdanning for å utøve arbeidsoppgaver er områder som Flexjob tilstreber seg å legge til rette for.

Hvordan arbeider FLEXJOB for meg?

Flexjob Fosen har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen.
Denne visjonen innebærer at Flexjob Fosen jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer,
og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Hvordan arbeider FLEXJOB for meg?

Flexjob Fosen har en visjon om å være den beste arbeidsgiveren i bemanningsbransjen.

Denne visjonen innebærer at Flexjob Fosen jobber tett mot dere som er våre kunder og vikarer, og det at vi er til stede i ditt lokalmiljø gjør at vi er lett tilgjengelige for deg gjennom hele oppdragsperioden.

Hvordan kommer vi igang med samarbeidet?

Det enkleste å gjøre om du vil søke jobb hos oss er å søke på våre ledige stillinger. Pass på at CV-en din er ryddig og oppdatert, og fortell oss hvorfor du mener du fortjener akkurat denne jobben. Om du ikke finner en aktuell stilling akkurat nå, anbefaler vi deg likevel å registrere deg som jobbsøker her. Dine opplysninger havner da i vår kandidatbase, som vi jevnlig søker gjennom for å finne potensielle kandidater til nye stillinger.

Vi i Flexjob Fosen følger til enhver tid gjeldende regelverk for personopplysninger*.  Vi setter alltid pris på å høre fra jobbsøkere, så ta gjerne kontakt med oss på på telefon: 911 87 110 eller e-mail: post@flexjob.no  eller benytt vårt kontaktskjema. Vi søker alltid etter engasjerte, motiverte og tilgjengelige kandidater.

* Les mer om personvern.

Hvordan kommer vi igang med samarbeidet?

Det enkleste å gjøre om du vil søke jobb hos oss er å søke på våre ledige stillinger. Pass på at CV-en din er ryddig og oppdatert, og fortell oss hvorfor du mener du fortjener akkurat denne jobben.

Om du ikke finner en aktuell stilling akkurat nå, anbefaler vi deg likevel å registrere deg som jobbsøker her. Dine opplysninger havner da i vår kandidatbase, som vi jevnlig søker gjennom for å finne potensielle kandidater til nye stillinger.

Vi i Flexjob Fosen følger til enhver tid gjeldende regelverk for personopplysninger*.  Vi setter alltid pris på å høre fra jobbsøkere, så ta gjerne kontakt med oss på på telefon: 911 87 110 eller e-mail: post@flexjob.no.

Du kan også legge inn en åpen søknad på vår hjemmeside Flexjob.no. Vi søker alltid etter engasjerte, motiverte og tilgjengelige kandidater.

* Les mer om personvern.